IMG_7960
IMG_7955
IMG_7962

Om mig
Jag lärde mig dreja på Mullsjö folkhögskola 1998 och där startade min passion för lera . Jag har en högskoleutbildning i grafisk formgivning och en förskollärarexamen på Örebro universitet. Men livet och dragningskraften till leran gjorde att jag sedan startade min egen drejverkstad och har fortsatt gå en rad kurser för att lära mig mera och idag arbetar jag som keramiker på halvtid.  

Jag inspireras av  enkla och jordnära färger och former.  Jag sparar gärna partier där leran är synlig som ger keramiken en mer rustik känsla.


Jag tillverkar mest bruksföremål i stengodslera men jag  gör även en del unika föremål. Jag drejar nästan all min keramik men kavlar och tummar även en del vaser och andra former. Allt jag säljer är handgjort av mig.


Varje produkt är unik och kan variera i storlek och form. Det ger keramiken en äkta känsla av hantverk med personlighet och karaktär. Alla mina bruksföremål tål microvågsugn och diskmaskin.


Bilderna som du hittar i webbshoppen är representationsfoton och inte foton av den exakta varan du får hemskickad, små skillnader kan förekomma.